Мултилинк ООД извършва цялостно обслужване на своите корпоративни и индувидуални клиенти със съвременни ИТ решения на приемливи цени. Основна стратегия на фирмата е индивидуалният подход към клиентите, професионално отношение към работата и коректно сътрудничество с непрекъснат диалог.

Следейки новостите в информационните технологии и изучавайки потребностите на клиентите си се стремим да им предоставим адекватни цялостни решения.

Извършваме консултантски услуги по проектиране и изграждане на цялостни информационни системи. Партнираме си с редица фирми, разработващи приложен софтуер за управление дейностите на корпоративните ни и индивидуални клиенти.
 
Извършваме абонаментна техническа и информационна поддръжка на компютърна техника. Извършваме консултации, обучение с посещение на място при клиента, като се стремим да бъдем максимално полезни с предложенията си.

В различните си форми и договорености осигуряването на гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване на хардуера и софтуера е от съществено значение за поддържане работоспособността на една функционираща система.